Шапка на сайта

от Teri на 03 февруари 2007, 13:31

Категории: За BgLOG.net
Етикети: шапка

 
Анкетата, която пуснах показва, че повечето хора са на мнение,че шапката на сайта вече трябва да се смени. От 222 гласа, 57.66% казват, че трябва да се смени, 13% предполагат, че може би е добре да се смени, нека се пробва, 13% искат първо да видят нов вариант. Само 10% от всички казват, че са свикнали с тази шапка, харесва им или пък не са сигурни, дали трябва да се смени. Цели 5.86% задават въпроса, дали мацката с лаптопа е реална и желаят да си чукнат среща с нея :)
Това ме навежда на мисълта, че може би е време за нова шапка на сайта. Тъй като сме общество с всякакви творчески личности, вероятно човек от това общество, който обича сайта би могъл да предложи много по-добра алтернатива от който и да е дизайнер, за когото това е само една задача. И си помислих, че може би има хора, които биха приели задачата присърце и биха изготвили нова шапка за сайта, която някой ден да го краси. Ако има някой такова желание, може да се опита. Спецификациите на шапката са 1000 на 143 пиксела, като е нужно в нея да се остави място в дясната част за хоризонтален банер, цветовете и да пасват на цялостния дизайн на темата на главната общност, както и да присъства девизът - "Авторът си ти!" :)
Когато се съберат няколко предложения, те ще бъдат подложени на гласуване и най-харесваната ще стане новата шапка на BgLOG.net.
Бихте ли приели предизвикателството? :)