Globul иска всичко по 2 пъти

от DF на 05 ноември 2013, 21:11

Етикети: разходи , сметки , globul , фактури , монополи

 
Исках да напиша интересен пост, които да забавлява и бях почнала да пиша нов разказ, но явно не ми е ден, затова ще ви отегчавам с проблемите си.
Днес си получих новата фактура от Globul и се оказа, че мобилния оператор е променил едностранно условията към договора, който подписах в началото на годината. Става въпрос за начина на плащане, а именно, че сега иска да предплащам абонаментната си такса. Вероятно целта е да печелят от ДДС, защото е известно, че начисленото ДДС винаги е максимално, а сега като хиляди абонати платят удвоени месечни такси някой в оператора ще спечели голяма сума на гърба на абонатите. Интересно ми е как точно ще го изтеглят? Но явно са измислили начин. 
Разбира се Комисията за защита на потребителите спи и не се интересува от политиката на монополите, които с идването на зимата пак се развихрят. За политиката на министерството на съобщенията по отношение самоволията на мобилните оператори дори няма да говоря, защото безвластието в България само помага за ограбването на хората.
Това сигналче цъкнах на няколко медии, но като знам, че всички работят само по партийна поръчка ще се изненадам, ако някой се потруди да потърси сметка на крадливите монополисти.