Как протичат нещата в бг лог!

от professor на 18 март 2008, 00:06

Етикети: блог , истина , сайт

 
  14.03 - единотвас -копи-пейст!  (за  македонците)
Възхитени и с мнение Тери, Басиди,Веселин! Но това не пречи, щото няма много отзвук и не пречи на рейтинга на други ламтящи за рейтинг хора тук! А пък и той е от посветените!   (демек от по-старите)
 А мен ме анатемосахте на 16.03 за копи-пейст и то много по-интересен, защото аз ги подбирам, все пак,  за да провокирам мисли в малко мислещите млади хора!
  А и днес като видях колко коментара има публикацията на 11о Следите остават! просто се смаях!
Ами знаете ли по-добре един копи-пейст, отколкото това безумие, което се лее - дали от ляво или  отдясно да е "чучурчето"! Ами той се подиграва с вас - дали отляво или отдясно да си го сложи! А вие в захлас разсъждавате много интелектуално!
  А днес Арлина просто ме гръмна като обяви,  че я подарявам на някого! Ами
ако ти сама се предлагаш си е твой въпрос, аз говорих за множеството без да визирам скромната ти личност, пък ти се самозасегна! Защо другите не го приеха така, ами просто  - те са  широкоскроени хора! а ти си от 'другите'
    Ами това "Търся се " на една  така наречена звезда, която мрази бухали? Ами то си е жива шизофрения или наркомания, а по точно раздвояване на личността! Съжалявам че съм рязък, но и вие не ме пожалихте, въпреки че се стараех да ви повишавам настроението, да ви разсмивам, а от време на време да ви казвам някои житейски мъдрости! Но някои се уплашиха за рейтинга си и ме заляха с помия!
  Хайде  със здраве и не ме банвайте само защото казвам истината!