Дяволът носи "Прада"...

от Eowyn на 17 ноември 2006, 13:29

Етикети: дрехи , мода , бизнес облекло , дрес код

 

или как от метълка с широки дънки със странични джобове да се превърнем в елегантно работещо момиче?!

Е как как? Рабира се, че трудно. Особено ако си някоя като мен, която има вродена неелегантност и се изприщва при вида на изгладена риза. Тъй тъй , ама пък от друга страна с амбиции...
Всичките колежки - едни хубави, хубави - изгладенки. Пък ние 4те нови девойки ходим като грозни патета сред ято лебеди. Още не сме си натрупали гардероб, пък и от къде да го натрупаме, като цените на костюмите - мале мила, аз цял месец за един костюм трябва да работя. Ужас и безумие. Пък мъж храня, морско свинче. Отгоре на всичко елегантните дрехи ми стоят грозно. И как да ми стоят хубаво, с тоя задник ,дето на него отделна осигуровка трябва да му плащат...Да обикалям 2 часа и в нищо да не се харесам! В крайна сметка ще трябва да нося пола. Ми аз официална  пола от сватбата не бях слагала ....И сега ходя с поли. Полите са нещо ужасно неудобно - само ти се мотат в краката. И се носят с чорапогащници, които просто са моят кошмар. Абе въобще ужас , ужас!
А най-смешното от всичко е, че една от колежките наистина носи "Прада". Не вярвах ,че някой може да си го позволи тук с честен труд, ама факт...За мен остава да прибирам остатъци от костюми на леля ми, да бачкам като вол и да се надявам, че след 10 години ще нося я Версаче,я Шанел.И ще съм свикнала с чорапогащниците и обувките на високи токчета. Дано изобретят нещо по-нормално от чорапогащниците дотогава.