Стартира третата кампания на "Заедно в час" за набиране на учители-лидери

от Aspekti.info на 20 февруари 2014, 11:22

Категории: Извънкласна работа - 4-ти клас - 3-ти клас - 2-ри клас - 1-ви клас
Етикети: учители , кампания , лидери , стартира , заедно в час , третата

 

До 30 март продължава третата и последна за тази година кампания на Заедно в час за набиране на млади и амбициозни учители, които в период от две години ще преподават на ученици с ниски академични постижения и ограничена мотивация за личностно и професионално развитие. До края на март на сайта на фондацията могат да подават своите апликационни форми всички кандидати, които се стремят към постигането на високи резултати и проактивно търсят нови предизвикателства. От началото на кампанията през месец септември до момента са кандидатствали над 700 души, а 19 одобрени кандидати вече са приели своите оферти и ще започнат да преподават на 15 септември със старта на следващата учебна 2014/2015 година.

Мисията на учителите от Заедно в час е да осигури равен достъп до качествено образование за всяко дете в България. Вярваме, че с упоритата си работа, ще докажем, че независимо от произхода и социално-икономическия им статус, децата са способни да постигат отлични резултати. Програмата дава възможност на завършващи студенти и млади професионалисти да допринесат за положителна промяна в българското общество, като едновременно с това развият и усъвършенстват себе си.

(c) Aspekti.info: http://www.aspekti.info/bg/news/i/2632-startira-tretata-kampaniya-na-zaedno-v-chas-za-nabirane-na-uchiteli-lideri/