E.U.R.O.P.A.

от iura tcveyanova на 13 ноември 2013, 10:18

 
 Аз и нашите деца имаме нужда от вашата подкрепа! Ето за какво става дума. До 15.11, 24-00 часа, тече конкурс за лого на проект "E.U.R.O.P.E." по секторна програма Коменски между десет страни участнички. Логото събрало най-много гласове ще стане официално и в следващите две години ще го представлява. От едно устройство може да се гласува един път и за това са ни нужни много хора. Моля Ви разпространете линка и номера на логото 2 /две/ в групи, приятели, страници, на които сте админи, други български сайтове, за да може повече хора да се отзоват! Както направиха тук:http://forum.flowersnet.info/viewtopic.php?t=13840&p=695516
http://forum.hobbykafe.com/viewtopic.php?f=8&t=4459
Бяхме първи, станахме втори, вече сме трети... МОЛЯ ВИ дайте рамо!!! 
Гласувайте за ЛОГО № 2, не само, че е идея на нашите български деца, а защото замисълът подсказва темата на проекта, дава израз на детската любознателност, обединява всички страни-партньори чрез знамената и хванатите детски ръце, акцентира на европейската общност, използвани са свежи тонове, кръгът е израз на партньорство! Най-хубавото лого!!! 
Стъпките са:
1. Кликвате на линка и ви се отваря прозорец.
2. Кликвате на него и ви се появява страницата с логата.
3. Под картинките има списък - кликвате на малкото кръгче пред ЛОГО №2 /две/!!!
4. Долу, в средата има малък бутон "VOTE" и кликвате върху него! Тази стъпка е най-важната, защото иначе няма да ви отчете гласа!!!
ТОВА Е!!! Не иска регистрация, не иска нищо, просто съпричастност и съдействие!!! Ако някой има въпроси нека ми пише на лични! 

МОЛЯ ВИ ПРИ СПОДЕЛЯНЕТО ДА ПОСОЧВАТЕ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ЛОГО 2, ЗАЩОТО ОБЯСНИТЕЛНАТА ЗАПИСКА НЕ ИЗЛИЗА. ПРЕПРАТКАТА Е ДИРЕКТНО КЪМ ЛИНКА!!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ СЕ ОТЗОВАТ, ЩЕ РАЗПРОСТРАНЯТ ИНФОРМАЦИЯТА, ЩЕ ПОМОГНАТ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН! :)

http://www.euroandopa.eu/