Нова версия!

от Teri на 28 септември 2007, 13:40

Етикети: блог , Bglog.net , щастие , радост , новини , усмивки :)

 
Ето че се случи - вече имаме версия 2.0 на BgLOG.net. Горд съм да ви съобщя, че от днес BgLOG.net работи с версията на Blogtronix, която създадохме и вече работи на сървърите на Reuters за техните блогове. Имайте предвид, че вече не се влиза в сайта с вашето потребителско име, а с вашия e-mail адрес като потребителско име.
Ще видите, че има много нови възможности. Сайтът работи по-пъргаво, функционалността е разширена.
Поработено е върху навигацията също. Опитахме се да я опростим и да не се налага потребителите да се лутат, докато намерят елементарна функция като смяна на аватар. Също така, вижте своите профили - те вече са разширени, вътре получавате информация за вашите приятели, контакти, а дори и за хора, които са се регистрирали и по зададени от вас критерии имат сходни интереси с вас и биха ви били интересни.
Ще видите също и подобрен текстов редактор, а и още нещо - можете да определите кой да може да вижда вашата публикация - Всички или само вашите приятели.
Променен е и начина за оценка на публикация. Имаше много недоволни от предишния начин, базиран на оценка от 1 до 5. Той наистина беше субективен. Сега оценката е само Да и Не.
Новите неща са наистина много и няма да ви спестя удоволствието да ги разцъкате и откриете сами. Много от вас вече ги знаят, защото посещаваха тестовия сайт и помагаха за отстраняването на проблеми. На тях им благодарим от сърце, помогнаха много!
Надяваме се, че новите неща ще харесат и че ще продължите да ползвате BgLOG.net за вашите блогове! И ако се натъкнете на някой бъг, не се колебайте да сигнализирате. А ако имате критика, да бъдете безпощадно откровени! :)
В момента се работи по оправянето на някои неща, които се откриха при ъпгрейда, така че умолявам да запазите търпение, в случай, че нещо не работи както трябва първите няколко дена :) И в момента кипи трескава работа по дооправянето на появилите се в последния момент нещица.