Излет

от shtepselinka на 15 май 2006, 14:43

Категории: Забавление
Етикети: витоша , екскурзия , майтап

 
    Вчера, неделя, направихме един чудесен излет на Витоша!
    Ще ви го синтезирам с няколко думи, а пък тук можете да видите снимковия матриял.
   
Компанията беше сравнително голяма - Единотвас, Коимупука и една негова приятелка, Ейс Коук, Краси, Таралеж, един мой приятел, аз и двете ни кучета.
    Такааа, тръгнахме от Княжево грубо казано сутринта - някъде към 11 без нещо. Всички добре екипирани за перфектното време в добро настроение и с бира в ръка. Кой спал предишната нощ, кой не спал, важното беше желанието, а и то планината предразполага. Smile
    Естествено бяхме изключително набиваща се на очи компания с кучетата, песните и бирата, но хората ни се радваха.
    Единотвас ни засрами всички като все беше първи в колонката и търпеливо ни изчакваше. Някои от нас, оправдавайки се с кучето, клепахме най-отзад, ама какво да се прави...
    Както вече споменах времето беше идеално - топло и слънчево. Беше сравнително сухо, ама и ние не се качвахме много нагоре. Към обяд си намерихме една хубава полянка, опнахме найлон и чаршафче и похапнахме. После играхме на карти и на фризби. Ейс имаше няколко произшествия по време на играта, тъй като поради всеотдайността му към спорта, се мяташе да спасява всячески неспасяемите подавания. Но това не му попречи да изпита себе си и въпреки нараняванията по краката, слезе чак до Княжево бос!!
    На полянката забавлявахме околните туристи с певчески изяви, викове, смях и лай, от време на време с отклонило се фризби, както и със забавни вицове от порядъка на 15 минути единия, предоставени ни с любезното съдействие на Ейс.
    Моя милост благополучно се прибра с кучето към 4 и 30 уморена, но мноооого доволна от хубавия ден. Някои го продължиха и сега очакваме да чуем и техните преживелици.
    Със затоплянето на времето подобни излетчета ще стават все по-приятни така, че направо дайте да се захващаме поне предложения да има за всяка събота или неделя пък, когато успеем, да се качваме на чист въздух.
    Благодаря ви за чудесната неделя, надявам се да го правим по-често.Smile