Градинката до Руската църква ще стане на сграда!

от Teri на 22 април 2008, 00:00

Етикети: софия , градинка , сос , руска църква , руско посолство , столична община

 
Днес прочетох нещо, което просто ме вбеси. Градинката между Руската църква и бившето руско посолство ще се застрои. В четвъртък общинарите ще гласуват предложението на Диков от ГЕРБ това да се случи.
Така идеята, която същия този Диков изрази преди няколко дена, че трябвало да взимаме пример от японците и да отглеждаме дървета на покривите ще се реализира от немай-къде, тъй като не останаха зелени площи в София, та само покривите са възможно място за дървета и зеленина.
Мен лично вече почна много да ме притеснява тази наглост... Прочетете повече за това, което е на път да се случи тук.
А може би ще станем свидетели и на поредното шоу. Най-вероятно ще е поредното театро - някой предлага нещо много гадно, като например предложеното от Стоилов (от ГЕРБ) увеличение на цените на билетите за градски транспорт и кметът великодушно да отсече: НЕ! (ръкопляскания!)
Ако стане това, то вече ми се струва че шоуто се пренася в софийска община и изземва функциите на телевизиите. Създава се изкуствено напрежение, за да може да се появи нов герой, който да обере овациите. Един вид ново измерение на ПР-а, което да замени или поне да допълни досегашните "Ще, ще, ще". Защото е ясно, че обществеността няма да позволи тази градинка да се застрои.
Все пак изводите оставям на вас. Да видим какво ще се случи...