Кого защитава Румен (опит за едно полунаучно изследване) - Част 2: Истината за Хамас, или защо Израел е в правото си да застреля всеки терорист. Дори и да е дете (за ролята на децата и хамас - в следващите части).

от Chopar на 10 септември 2009, 23:38

Етикети: тероризъм , румен , израел , палестина , хамас

 

Кого защитава Румен (опит за едно полунаучно изследване) – част 2,

Първа подчаст на втора част: Хартата на “Хамас”

Първа част - тук

Истината за Хамас, или защо Израел е в правото си да застреля всеки терорист. Дори и да е дете (за децата подготвяни за терористи в следващите части)1

Румен в своите постове непрекъснато плаче за невининте палестински жертви, резултат от завоевателната политика на Израел. Както видяхме в първата част, всички войни са започнати от палестинците и (или) арабските държави и поради това агресорите са те, а не Израел. Нека обаче да погледнем кои са тези мирни в кавички палестинци. Но първо да уточним – Израел не воюва с нормалната палестинска власт, а с терористите от Хамас и техните паравоенни ислямистки формации.

 

1. Харта на “Хамас” - 18 август 1988г.

Част от въведението:
“Борбата ни срещу евреите е много велика и сериозна и
се нуждае от всички възможни средства. Тази стъпка трябва непременно да бъде последвана от други стъпки. Това Движение е ескадрон, който трябва да получи подкрепата на други движения от арабския и ислямския свят, докато врагът е победен и Аллах възтържествува.”

Чл. 7
“Движението за ислямска съпротива е звено от веригата, което се бори срещу Ционисткия окупатор.”

“Движението за ислямска съпротива има за цел да реализира обещанието на Аллах, колкото и време да отнеме това. Пророкът, Аллах да го благослови и с мир да го дари, е казал: ‘Съдният ден няма да настъпи докато мюсюлманите не се преборят с евреите, докато евреите не се скрият под дърво и камък, които ще извикат: ‘о, правоверни, о, рабе Божи, има евреин зад мен, ела и го убий’.”

Чл. 13
“Всякакви инициативи и т.нар. мирни разрешения и международни конференции са в противоречие с принципите на Движението за ислямска съпротива”

“Палестинският въпрос може да бъде решен единствено чрез Джихад. Инициативите, търсенето на мирни решения и международните конференции са загуба на време и усилия, хвърлени на вятъра.”

Чл. 15
“В деня, когато враговете окупират част от ислямската земя, Джихадът се превръща в личен дълг на всеки мюсюлманин. Знамето на Джихада трябва да се издигне, когато сме изправени пред окупацията на Палестинските земи.”

Чл. 20
“Нацисткото отношение на евреите не подминава жените и децата. То всява страх у всички хора. Евреите застрашават прехраната, ограбват парите и заплашват честта на хората. Отнасят се към хората така, както се отнасят с военнопрестъпници.”

Чл. 22
“За дълго време враговете умело и прецизно са планирали това, което са постигнали... Чрез парите си те завладяха световните медии, пресата, издателските къщи, радиото и телевизията и други... Те стоят зад френската и комунистическата революции и повечето революции, за които сме чували и чуваме по света. Те използват парите си и за да създават тайни организации като Масонската ложа, Ротари клуб, Лайънс клуб и други в различни части на света, с цел да саботират обществата и да постигнат ционистките си намерения.”

Чл. 28
“Ционистката инвазия е злонамерена. Не се въздържа да използва всякакви методи, долни и вредни средства, за да изпълни исканията си... тайните организации, които е създала... действат под ръководството и в интерес на Ционизма. Тяхната цел е да разклатят основите на обществата, да разрушат моралните устои, да покварят съвестта, да корумпират характера и да унищожат Исляма. Те стоят зад разпространението на търговията с наркотици и алкохол, за да спомогнат за нейното влияние и разширяване.”

Чл. 32
“Движението за ислямска съпротива счита себе си за авангарда на борбата срещу световния Ционизъм... Арабските и ислямските народи трябва да увеличат усилията си, както и ислямските организации в арабския свят, тъй като те са най-добре екипирани за борбата с търгуващите с войни евреи.”

 

От този документ и подчертаното и оцветеното от мен  е видно, че “Хамас” е организация, която не приема мирното разрешаване на палестинския въпрос, целта и е смъртта на всички евреи чрез джихад, а постигането и ще стане с всички възможни средства, т.е. дори и самоубийствени атентати. Останалото в документа е елементарна спекулация с теорията за великата еврейска конспирация. В Хартата се казва, че евреите се отнасят към палестинците като към военнопрестъпници. И това е така, защото НЕ Израел започна тези войни, а палестинците и арабските държави. Следователно те са военнопрестъпници. А любопитното е, че се говори навсякъде за Аллах, но не и за свобода, демокрация и прочие, както би ги нарекъл Белефф либерални педерастии. Така де, защо да издребняват терористите, Румен и Белефф.

 

Изводи:

1. Хамас е по-заинтересуван да унищожи Израел, отколкото да осигури мирно бъдеще за Палестинския народ.

2. Израел се бори точно срещу тези палестински организации. Следователно Румен защитава точно тези организации. Следователно Румен е привърженик на тероризма, па макар и може би само в локалното му проявление в Обетованата земя.

 

1. За децата – невинни жертви и ролята на „Хамас” в това – също в следващите части.