Хавански нощи - разказ с продължение

от Teri на 30 октомври 2006, 17:53

Категории: Литература - Култура и изкуство - Забавление
Етикети: игра

 
Нова игра, по идея на Katherine :) Започвам с един абзац и всеки който има желание продължава от там, докъдето е стигнал предния също с един абзац. Да видим докъде ще стигнем :)

Самолетът започна да кръжи около летището на Хавана. Навън се усещаше топлото време, макар да беше рано сутринта. Зеленината, която ни посрещна при приближаването на острова ме накара да забравя студа, който бях изпитал на летището в Париж, докато чаках да се прекача. Студ, който щях да забравя, поне за годината, която ме очаква тук.
В душата ми бушуваха много емоции, които се сливаха с чувството на тъпа болка в стомаха ми, която бе предизвикана от дългото пътуване. Но добрите емоции, очакването да срещна нещо различно, нещо екзотично и неочаквано за мен, действаха като анастезиотик и почти не усещах болката, нито пък умората, която бях събрал по време на пътуването. Не бях мигнал и минута, тъй като постоянно мислех за това, какво ще заваря на този така екзотичен остров. Всъщност, опитах да се поспя, но то беше един такъв нервен полусън, през който не спях, а мечтаех или рисувах разни картини от близкото бъдеще.
Продължава