Алкохолни откровения Pt.1

от Aladina на 18 юни 2007, 22:40

Категории: Литература
Етикети: празник , алкохол , самота

 

Мислите ми текат на френски, Кристина Агилера пищи твърде остро, а добрият стар рок отмерва пулса ми на max. Това значи едно: или съм в прекалено добро настроение, или съм пияна. Гледам някаква празна бутилка се търкаля до мен, явно ще да е второто. Последният ми спомен е, че исках да пия, още докато правех дробчетата по ловджийски. Сосът се забърква от бяло вино и магданоз. Имах 2/3 бутилка керацуда, която беше ненужна. И макар "навсякъде да има мат'риал", реших, че като ще е гарга, да е рошава. Всъщност пияна.
Ловджийското в дробчетата няма нищо общо с това, че от една седмица стрелям с въздушна пушка. Реших да се изгавря с баща ми. Той не яде карантии. Може би за това е виновна професията му. Той е патолог. И мрази пиле. Затова за имения си ден му забърках едно кило пилешки дробчета с гъби, вино и печени чушки.

Готвили ли сте някога дроб? И аз не бях. Е, гнусен е. Хлъзгав и слузест. Все едно галите охлюв по корема. Освен това пуска кръв. И панировката му залепва по тигана. Изобщо си е shit-ава работа.
Между другото, опитайте шампанско с банани. Вдъхновяващо е.
Превръщам се в алкохоличка. Ям сладолед в чаша Black&White, а любимият ми химикал е с логото на J&B.
Точно днес ли трябваше да променям подредбата в стаята си? Толкова съм пияна, че имам само 10 секунди да намеря диска с Low Man's Lyric на Metallica. После падам на леглото и с опипване докопвам дистанционното, за да усиля още звука.
Аз съм парцал. От три дни съм парцал и ми харесва.
Днес имам имен ден. Но на кого му пука? На двамата братя, които ме будят в 3 през нощта, за да им направя спешна справка в някой учебник? Не. На бившия, на когото присадих крила? Не. На един далечен познат, който ме сваляше преди 7 години. Лайнян свят.

Трябва да се пие. Ако някой дава трезвена глава назаем, да се обади. Все пак, днес имам празник...