Дойде лятото....

от professor на 21 май 2008, 12:12

Етикети: лято , туризъм

 

    Дойде лятото,  напече ни слънцето, жегата ни подгони! И започнаха да се раждат в главите ни мисли за ваканция, мечти за почивка и пътешествия! Къде да отидем, къде да избягаме от градската мръсотия, от напечения бетон и асфалт! Дали на море? Дали на планина? Или в чужбина?

  Да, но мечтите са едно, а реалността е друга! Знаете какво става по  нашето Черноморие, превърнато в строителна площадка от алчни "бизнесмени"! В планините пък цари тотална сеч на горите и безхаберие! Ето каква е картината на туризма в нашата родна страна :http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&mater=MjY0ODs0Mg==&sql=MjY0ODsyOQ==

  И защо да е така, като само от туризъм (стига да има кой правилно да го управлява, а не да граби)  бихме могли да изхраним цялата нация! Та нали  имаме такива красиви места, такава омайна природа! Но не, тук шепа корумпирани, алчни хора искат да владеят всичко, и владеейки го, рушат, грабят и самоуправстват! И така, накъде през лятото, май навсякъде другаде, но не и тук......Как мислите?