Национализъм по български

от LaSombra на 11 юли 2008, 19:55

Категории: България - Коментари - Политика - Размисли
Етикети: икономика , волен сидеров , национализъм , расизъм , боян расате , хулиганство , скин

 
Започнах да пиша това като коментар към последната творба на г-н Белев, но в последствие реших да го изнеса като отделна тема. Държа да подчертая, че коментарите ми не са насочени лично към г-н Белев, когото не познавам (освен от крайно нетолерантните негови публикации тук).

На първо място, какво означава да си националист? Повечето от нас свързват това понятие с нетрезви, некъпани хора с бръснати глави или гребенести перчеми (всъщност между двете групи съществува непримирима вражда, но това е друга тема), които пият бира, бият циганчета и палят кофи за боклук. Националистът в съзнанието на народа е нетолерантен, агресивен, проповядващ "расова чистота", негрите да си стоят в Африка, жълтите в Азия, и изобщо - да не се бутат в добре подредения живот на хората от европеидната раса. Националистът държи под възглавницата си "Майн Кампф", а до леглото - парче дебел кабел, с който да брани себе си и семейството си от неизбежните набези на хора от не-европеидни раси. Националистите се събират по улиците, облечени в черни ризи (или черни слипове, ако сте почитател на Уудхаус) и крещят "Хайл!" докато им се спука някой кръвоносен съд.

За съжаление, нищо не би могло да бъде по-далеч от това схващане. Описаните хора са расисти, неофашисти, тъпи и агресивни копелета,за които няма значение дали ще бият цигане или цесекари, стига да има бой. Това са хора, приели идеите на австрийския ефрейтор (удобно нагодени към съвременната реалност), за да оправдаят безсмисленото насилие. Тези хора са с отрицателен коефициент на интелигентност и решават всичко чрез насилие. Неспособни да дадат израз на омразата си по друг начин, те я насочват към цигани, хомосексуалисти, турци, или каквато там удобна в момента група има. Под маската на национализъм тези люде търсят отдушник за собствената си злоба.

Истинският национализъм е нещо съвсем различно. В чистата си форма той е идея, която трябва да е в душите на всички ни. Истински националист е този, който независимо от расата си пръв хваща оръжието за да спре мислещите зло на родината му. Забележете - не на расата му, а на родината! Истинският националист вижда красота във всяка тревичка, поникнала върху родната му земя. Той иска да види държавата си в разцвет и прави всичко по силите си да помогне за него. За националиста хората не се делят на черни, жълти и бели. За него има хора, които работят за родината си и такива, които работят против нея. Това е!

Къде са хората на Расате, когато хиляди декари от прекраните български гори се изсичат, защото са "частна собственост"? Къде бяха хората на Сидеров, когато българското земеделие беше разграбвано? Защо тези националисти, обявили турците, циганите и обратните за враг на страната не се показаха когато нашата страна, снабдявала целия СИВ с плодове започна да внася ябълки от Гърция? Защо отидоха да хвърлят молотовки по педалите, а не по чистия българин Симеон ІІ, който си приватизира цялата страна? Помислете кой е истинския враг. Какви щети са нанесли на България хомосексуалистите? Сравнете това, което един циганин може да отмъкне с каруцата си и отмъкнатото от правителството на Костов. Турците ли са виновни България да се превърне в страна на сервитьори и строители; страна, която само търгува без да произвежда? Осъзнайте се бе, хора!

Пишман националистите скачат и насън щом чуят "Турция" или "Македония". Ами нали Турция би могла да приведе същите исторически доводи, които ние привеждаме за да докажем, че Македония е част от България. Тук има толкова турци, че на практика сме им колония. 1/3 от думите в българския всъщност са турски. На това място псевдо-нацитата ще кажат "Да! Вън турците! Марш в Турция!". Само че турците работят и си плащат данъците в България, следователно са част от нея. За хомосексуалистите да не говорим. Представяте ли си хомосексуален заговор да бъде превзета България? Сигурно техните генерали ще направят коварен план да ни изненадат отзад?

А какво ще правим с Македония? Ние нас си не можем да оправим, нито като икономика, нито като политика. Какво ще стане, ако прословутата Македония заедно със своите си проблеми стане част от България? Понеже тук са ни малко пустеещите земи, та да добавим още? Не мислите ли, че ако сме на прилично ниво като държава, македонците сами ще поискат да станат българи?

Затова най-хубавото, което индивиди като Расате и Сидеров могат да сторят е да свалят маската на национализъм и да си признаят, че са просто банда тъпи, агресивни копелета, които обичат да бият хора и да подпалват разни неща. Като националисти очевидно не правят нищо за нацията, освен да създават работа на полицията.