Казват, че съм била невежа

от DF на 01 декември 2010, 16:45

Етикети: психология , цветове , химия , червено , градове , невежество

 

 

Интересни изживявания ме спохождат из този блог напоследък.

 

Първо Todd снизходително ми завижда за невежеството,  както се оказа в един негов коментар, към едим мой коментар, към друг коментар от един негов пост, само защото се подразбра, че интересът ми към страха не е достатъчно задълбочен или може би, защото някак си не ставам за опитна психясала мишка, на която да и’ е безметежно интересна химията, физиката и ФЛУ/такова/онаковата на страха. Ами всъщност химията по принцип никога не ми е била особено интересна, дори и като приложение в готвенето.

 Аз може и да обичам да си похапвам, за което наднормените ми килца са доказателство, дори знам, че солта е основа, но интересът ми е до тук. От тук нататък хич не ми пука, че ще дебелея, т.е. нямам страхове от напълняването. Да си призная психо/ФЛУ/таковата невежество. Ми какво да правя като не ме е страх от химията. Старах ме е от високо и дълбоко, от тясно и тъмно, но пък това си е готин страх, понеже винаги се намира някой спасител, който не е брат4ед на Супермен и Спайдърмен да ме спаси от страховитото изживяване я с една приятелска лапа, я с по-големичък шоколад.

 Ако не се получи по този изпитан начин опирам до бабините познания по химия и по-точно топенето на метала олово по-известно като „Леене на коршум” и така си живея безметежно, без да ми се налага да попълвам тестчета за нормалност и без да си разправям съкровените тайни и явни на някой последовател на Фройд & КО.

Тук може да ме изгорите на кладата заедно с бабите-разбирачки от страхове и други видове баячки и гледачки. На последните не им ползвам услугите, не за друго, а просто, защото аз най-добре си знам миналото и настоящето, а пътя към бъдещето го преминавам както дойде.

  Обаче не разбирах защо Todd няма да напише книга за пред научните среди, които могат да му разберат Флу/такова/онаковата, а му се ще да прави сайт, където невежи като мен да му задават въпроси, а той да се изживява като учен, учител или ГУРУ по химията, физиката и Флу/тата на страха??? Обаче нямало да има смисъл от този сайт, ако не се обвържем с неразделни въпроси докато смърта не ни раздели. До сега не си бях представяла въпросовръзката като сайт по ФЛУ/таковата/онаковата.:))), но във виртуалния свят всичко е възможно, ако се появи тук или във Фейсбук.

И такааааа, докато ученият теоретик ми завиждаше за невежеството, спеца по квадратни градове ме прати в някаква циганска махала и аз докато се чудех дали да последвам табора по пътя към небето, реших, че трябва все пак да си кажа каквото ми е на душата, не за квадратите, срещу тях нямам нищо против, а и направо могат да ми харесат, ако ги покрият с някой полукръгъл купол, за да се свърже човека с бога и всичко да е хармония, щастие и мюзли.:)

Даааа! И да си кажа честно изобщо не ми харесва, че градовете са червени, нещо въз малко са им естествените природни цветове – зелено, кафяво, жълто и т.н., защото само розовото ми е по отвратително от червеното. Някак си ми са много агресивни тези цветове, особено онова, което го обличат на момиченцата, само и само, за да си приличат всички момиченца по света.

Що се отнася до химичните елементи, от които ще се строят тези градове, не мога да съм против – явно всички други ресурси сме ги изконсумирали и ще го ударим на строителство с литий и берил. Само дето лития май го ползваха за лечение на хора с психиатрични проблеми. Интересно, нали?! Значи, строителите на квадратни градове ще си вземат дневната доза успокоително, ще си зададат въпросите за страховете на Todd, ще се закичат с по една пясъчна лилия, защото са пропуснали да разберат, че е защитена и ще го ударят на червено строителство с берил.

Въй, колко съм НЕВЕЖА!!! Хайде, сега ме нападнете и ми го обяснете!!!:)))

А аз през това време ще си живея в град с неправилна форма и замиращи функции, абсолютно идиотска политика на управление и като капак на всичко и в правоъгилна СИВА къща и мноооого лози и рози в двора.:)