Нелепи случки :)

от Teri на 15 февруари 2006, 21:10

Категории: Забавление
Етикети: веселба , смях , усмивки , звън на чаши , автобус :)

 

Веднъж с Janichka, Queen_blunder, Shtepselinka и Ace Coke пътувахме нанякъде... И в автобуса си говорихме. Започнахме да си разказваме най-абсурдните случки, които са ни се случили в живота. И като се отприщи едно имане, един ми ти кладенец от случки... Целия автобус слушаше, някои се подхилкваха под сурдинка :)

Сигурен съм, че всеки от вас има такива случки в запас и с радост, би ги споделил, за да се посмеем всички дружно :)

Ще дам пример с мен :)

Седях си преди три години, може би бяха и четири на спирката на 76 до ХИТ, който тогава го нямаше, нямаше и закрита спирка. И чакам аз, а автобуса го няма.

В един момент започна да се сипе един дъжд, но едър и силен. Няма къде да се скрие човек. Всички на спирката се скриха под чадъри, а аз разперих щастлив ръце и се загледах в небето, което беше много красиво синьо-виолетови отенъци. Чувствах, как капките барабанят по лицето ми и се чувствах свободен като волна птичка.

В един момент дойде автобуса, аз мокър като "мокра кокошка" се качих. Минахме няколко спирки и дъжда спря, на другата се оказа, че не е валяло, автобуса пътьом изсъхна.

На плиска се качиха хора, които незнаеха за дъжда в Младост и за тях аз бях единствения, който стои в автобуса мокър до кости (кат мокра кокошка), от носа му капе вода, а под него локвичка. Все едно бях излязъл от банята току що, както си бях с дрехите. Много им бях интересен нещо :)

Та, това беше случката :) Кажете сега своите? :)