Честит рожден ден, BgLOG! :)

от Teri на 14 януари 2010, 09:06

Етикети: рожден ден , bglog

 
Честит рожден ден на BgLOG.net! :) Пожелавам му да продължи да се развива и да продължи да бъде място, което хората да харесват и да им дава възможност да изказват свободно своите мисли!

Днес се навършват точно 5 години от онзи момент, когато с подръчни средства направих сайта, нямайки все още идея какво ще се получи, но то се случи някак си самичко с хората, които дойдоха и дадоха своя облик и атмосфера :) Не мога да не отчета и едно от най-важните събития в историята на сайта - това, че се намериха хора в лицето на Жоро и Божидар, който приеха присърце идеята и дадоха всичко от себе си, за да я доразвият.

И след това всеотдайността на хора като Queen Blunder, Shogun, Shelly, BasiDi, shtepselinka, Janichka, Ace Coke и много, много други (рискувам да изпусна поне 100 човека, ако тръгна да изброявам поименно), които дадоха сърцето си за този сайт, създавайки чудесни и много посещавани общности, които дадоха възможност на хората да се организират по интереси и да бъдат много по-силни заедно. Да отстояват своите позиции и да върнат уважението към своите почтени професии, които бяха неглижирани прези годините на прехода.

Поклонявам се на всички тези всеотдайни хора, на всички вас, които допринасяте всеки ден за това сайтът да има този облик. Защото както ме поправиха в коментарите - скриптът не е толкова важен, важни са хората, които дават себе си и оформят цялостната атмосфера със своята активност.

Да ни е честит рождения ден на всички нас, които обичаме този сайт, свързал ни е с нови приятели и се е превърнал в част от нашето ежедневие! :)