didi f за Ф

от DF на 15 ноември 2008, 04:39

Категории: Забавление - Ежедневие
Етикети: аз , фамилия , дядо , лични , скуката

 

От известно време някои хора /като мен/ ги терзае скуката, егоцентризмът и някой други лични въпроси, както и какво означава Ф в моето име. Някога с тази буква започваше името на дядо ми, а по-късно когато реших, че не ми харесва фамилията на огромния ни род, реших да си я сменя и си избрах името на дядо.

И понеже се разминах с доброто образование в световнонеизвестно частно училище, завърших местното държавно, едиствено, за родния ми град и получих най-доброто образование по неграмотност от съпругата на директора, която беше начална учителка на доброволни начала, без нужното образование, но с целия възможен ентусиазъм на света, който може да бъде въпътен в една истинска тояга, която тя размахваше ежедневно. И тук се сетих, че някой друг път мога да ви разкажа за В, т.е. да си спомня на публично място как научих буквата В, но сега съм на Ф.

 След тъпото лирическо отклонение, без лиризъм обещавам, че тук няма да цитирам безкрайната полемика, която водих с майка ми, баба ми и половината, известен ми до тогава свят, т.е. род, нито ще ви представя списъка с жертвите на семейната война. Ще ви покажа какво аз разбрах за буквата Ф от нета.

Първо потърсих ф на гуглата и като се отвори един списък, светът направо ми заприлича на пост от beleff в BGLog.net

-beleff , човече, какво правиш, бе, защо не каза, че участваш в създаването на новия световен ред, можеше да започна да ти се подмазвам.

 Но, въпреки това, не се отчаях до край. Реших, че има надежда да открия себе си по някакъв  по различен начин и си погледнах сайта с хороскопа. Ми да. Аз и звездите. Направо ми порастна самочувствието със скорост на совалка. Стигнах Юрий Гагарин и разбрах, даже, как е летял и колко бързо е стигнал кораба бял.

Според моята букава Ф в моето самоизмислено име нещата са такива:” Ф говори за потребност да бъде пръв, да блести във висшето общество, да ползва всички блага на живота, да бъде винаги в центъра на внимание, но противоречивият характер пречи на простодушния притежател на име с буквата „Ф” да осъществи дори половината от замисленото. Въпреки това той е гъвкав и дипломатичен, премисля всяко свое действие до най-малката дреболия. На слух звукът се възприема положително.”

Но понеже по онова време си промених края и на първото име / както се казва с едно съдебно решение си реших проблема на 2-те имена, ето какво пише за буквата Д, с която пък съм се родила, защото съм родена на Димитров ден: „Д говори не само за склонност към размисъл, всестранно обмисляне както на философските, така и на житейските проблеми, за готовност да се помага, но и за инат, гордост и независимост, а следствие от това са склонността към грешки, не винаги правилната преценка на собствените сили и възможности. Твърдо звучащата „Д” не се съчетава добре с всички звукове, предизвиква в съзнанието напрегнато очакване, което води до трудности във взаимоотношенията.”

Ако някой се съмнява, че съм могла съвсем безскруполно да си копи/пействам тази информация нека се запознае с останалата част от инфото на този адресссссс dirtylads.dir.bg/_wm/library/?df=287955&GDirI...

pridvorni.blog.com/2279681/

После ми стана скучно и реших да видя как изглежда мойто Ф на света и КАКВО да видя???!!!!??? Мислех, че нещата се изчерпват със:

Но се оказа, че може така:

 

И така:

 

И така:

Ми какво става с вашата "любима" ФА. Ами това, че се носят слухове, че Фа има концерт със Сидер Воевода, а аз мислех, че съм политически незаинтересована от никой политик, но Концерт на ФА, “Сидер войвода” и КОКООООООО в Арбанаси Палас  си е факт на адрессссс: http://napredak1869.wordpress.com/.../

През това време на друга географска ширина или дължина

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън за пореден път се заяде с ФА, след като тя го обвини в непристойно поведение

topsport.ibox.bg/material/id_1883225342

Същевремено

Бойко Борисов винаги лично проследява как се изпълняват заповедите му, на адресссссссс или по адресссссс, или както дойде, само да е на първа страница и без значение дали е с до, ре , ми, фа или само с палка в ръка.

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2084&sectionid=5&id=0001101

 П.П. Не съм проверила за правописни, случайни или нарочни грешки, затова може да се забавлявате докрай!!!