Как да открием качествени парфюми тестери на изгодни цени?

от Test на 03 август 2019, 11:58

 



Сигурно сте имали случай чрез уханието на тестера на парфюма да си припомните забравени спомени и чувства. Това е така, защото той притежава свойството да привлича сетивата. Поради тази причина използването на един и същ аромат се слива с аурата и води до припознаването ни от околните.

Testeri-Bg.com Ви саветва добре е да имате два различни парфюма и да се съобразявате кога и по какъв повод ще ги ползвате. Това ще Ви съдейства да ограничите кръга на Вашия избор, като насочите вниманието си към определен вид аромат.

Тежките ухания са предназначени за есенно-зимния сезон и за официални поводи. По-леките парфюми тестери са подходящи за пролетно-летния или за всекидневна употреба.

Не бива да прибързвате с решението какъв парфюм да си купите, водени от финансови съображения. В качествения парфюм се влагат субстанции с висока концентрация – от 15 до 40%, които гарантират максимална продължителност на оригиналния аромат и не водят до промяна на уханието му. Евтините парфюми са с аромат, близък до този на оригиналните, но той е значително по-нетраен и дори може да се промени. Така съществува риск да останете неудовлетворени от направената покупка и да не постигнете жадувания ефект.

И за да ви съдействаме в намирането на точния парфюм, ще ви подскажем, че марковите парфюми могат да се видят и от вкъщи, и то далеч не толкова скъпи, колкото си мислите. Нужно е да се обърнете към онлайн магазините за парфюмерия и козметика. В тях вашият любим аромат може да се предлага на значително по-изгодна цена от тази в специализираните магазини. Допълнително улеснение е, че в някои от тях има възможност да ги видите, да ги тествате и да ви ги доставят безплатно. Така че ако държите на качествен и на достъпна цена парфюм, старайте се да сте в час с най-новите промоции на вече достатъчното на брой сайтове за маркова парфюмерия.

И един последен съвет за успешен избор на качествен парфюм тестер. На всяка цена го изпробвайте, като спазвате следната последователност. Впръскайте парфюма на вътрешната страна на китката на ръката или зад ухото – най-чувствителните зони на кожата. След това изчакайте няколко минути, за да усетите истинското ухание. Това се налага, защото връхните нотки са едни, а когато аромата се нанесе. мирисът може да се промени. Но ако се придържате към написаното в тази статия, няма начин да сгрешите. Напротив, в тоалетката си ще имате уникален, специфичен и неповторим парфюм тестер.