Представителна из/вОдка

от Deneb_50 на 26 юли 2011, 15:44

Категории: Символика - Смях до дупка! :) - Коментари - Хапка и пийка - Нещата от живота - Невчесани мисли - Политика - Забавление - Купон

 
 

М,да.С наближаването на изборите,големите ми уши почнаха да получават мазоли от  средствата за масова дезинформация.
 То не беше,кой е пръв пред ОИК и ЦИ(р)К.Кой получил регистрация,кой-не.
Та повлиян от тях и аз реших да си спретна една представителна извадка,но реших д вложа в нея една идея в повече,докато се чудех каква да е точно,пред погледа ми попадна едно шише с надпис” Borissoff” и така моята извадка се превърна в представителна  из/вОдка.
 И така въоръжен със изследванията на  агенциите „Бухал-6” и „Сова-11”,приготвих еднолитрова халба с картата на България и изгледи от нея,която се явяваше нещо като градовете и селата ни. Налях в нея 45% от горепосоченото питие,което олицетворяваще ГЕРБ.За БСП се чудех какво да налея поради липса на питие „Станишеф”,затова се задоволих с „ Five roses„ , ликьор от рози и напитка „Putin”-всичко около  26%.За ДПС нямах никакви притеснения-10% йени ракисъ..Виж за Атака се  колебаех с какво да ги оприлича-с шнапс ли или с палинка.Реших да е палинка щото Волен бързо пали,та добавих 7% и от нея. За  СДС и ДСБ –синьо кюрасо и синя напитка „Сливен”-4%.Останалата част допълних със студена вода и така стигнах до литър ,както би се изразил Чапаев.
 Да,питието първоначално изглеждаше доста добре,но след няколко часа взе да помътнява и потъмнява.Нали съм си себеотрицателен експериментатор,реших да го опитам-уж беше добро на вкус,но някак си се усещаше някаква горчива жилка ала проблема се оказа друг-махмурлукът му  беше доста продължителен-долу-горе около година и половина и две.