Всички постове по тест ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

Да потестваме малко ....

Разбира се, закъсняваме с конвертирането на базата данни на БГЛОГ и затова не можахме да пуснем новата система миналата седмица. Не сме спрели да работим по въпроса, да знаете. Предвид закъснението обаче имаме малко нужда от тестове - и на преводите и на основната функционалност преди да направим прехвърлянето.

Може ли желаещите да помогнат и потестват да се регистрират и дадат знак с пост, за да ги направим администратори и потестват фрази, терм...
avatar

Десетични дроби - обобщение

Здравейте, колеги. Днес приключих с подготовката на урока си за Десетичти дроби - обощение, и реших да я кача. Предполагам, че има колеги от прогимназиален курс, на които ще им свърши добра работа (ако им хареса разбира се). Искам да БЛАГОДАРЯ на всички колеги, които преподават в начален етап и имат толкова много идеи, с които ме амбицират да работя.

 ПРЕЗЕНТАЦИЯ

avatar

Конструктор на Тестове!

„Бърза и лесна програмка за създаване на тестове.”- Според сайта EduSoft, а и по мое мнение! :)

„Конструктор на тестове е приложение, с което може да изработите бързо тестове и да ги приложите по три начина: чрез самостоятелни тестове компилирани в EXE файл, чрез on-line тест или чрез писмен тест. Програмата дори включва система за настройка трудността на теста.” – а този цитат, е от автора на програмата Виолин Илиев.

Вижте и преценете сами: h...

Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET