Всички постове по празник ключова дума

Преглед: >
 
Преглед: >
avatar

Колко е хубаво срядата да е почивна

Чудесен ден! Днес празнуваме 9 години от годежа и се отсвяткахме към Благоевград на разходка. Изкарахме си много приятно и накрая продължихме на балкона, който сме направили много уютен.
И се замислих - колко хубаво би било всички дни сряда да бъдат почивни. Два дена работиш, хоп, един ден релакс. Още два дни работиш и идва уикенда :)
Да, звучи глупаво. Обаче животът си минава на работното място, а вечерно време като се върнеш едва успяваш да ...
avatar

7 години от сватбата

Днес празнувах 7 години от сватбата ми с Мая. По този повод се разходихме из Панчарево, където се возихме с лодка, а след това скокнахме към язовир Искър. Там седнахме в Черната перла, където се насладихме на гледката и хапнахме доволно. 
На връщане ни се допи кафе, затова отбихме отново към Панчарево, където пък видяхме, че има въдици и всеки може да се опита да лови риба. Взехме си една въдица под наем и отидохме. Десет минути по-късно ...
avatar

Кръщене, рожден ден и годишнина от сватбата

Тази вечер пътувам към Сопот. А утре ще направим кръщенето на вече 4 годишната Ения в църквата в Сопот. Същият ден пък е рожден ден на моята очарователна съпруга Мая. Ще съчетаем двете събития и се надявам да бъде много приятно, въпреки лошото време, което ни очаква.

Приготвили сме се за кръщенето - попът е уговорен и се надявам Ени да приеме церемонията с усмивка. Тия дни ще напиша една статия, която много ме сърби да напиша - какво е да си ...
avatar

Кошмари по една снимка

Това е импресия, но ако ви е писнало от училища и учителки на първата страница на блога (при това с основание!), просто не четете материала!
avatar

Празнувате ли?

Христос Воскресе!!!

avatar

Картичка за мама

С тези пъстри картички моите четвъртокласници ще зарадват мама за утрешния празник.

На всички колеги от блога /знайни и незнайни/ 
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО НАСТРОЕНИЕ!


avatar

Съединението

Честит празник!!!


...
avatar

Пищящи мисли навръх Възкресение

 Хора, обичайте се!

Спрете да мислите и просто се дарете един другиму! Колкото повече се затваряте вътре в себе си, толкова по-раними и уплашени ставате!

Хемингуей е казал, че когато човек обича истински и силно, любовта му унищожава всички страхове.

Показвайте, че се обичате! Не е нужно да говорите толкова за това, но го показвайте! Карайте другите да се чувстват желани, необходими, нужни, пълноценни!

Животът ни е толкова кратък... ...

avatar

Честита пролет!

Да ми простят поетите, че вчера не се сетих да ги поздравя, послучай международния им празник, но днес е онази дата преди, която винаги идва пролетта. Така като се замисля след тази дата не е идвала, но все пак да я отбележа някак, защото освен всичко друго днес баба ми започва 87 години!
 

ЧЕСТИТА  ПРОЛЕТ!!!

 

 

avatar

Честит празник, Диди Фа!

Днес е денят на Диди Фа. Двоен ден, :)
Диди Фа, да ти е сладка бялата смокинова торта.
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET