Всички архиви

 
avatar

Moar :Муфта:

В интерес на истината, текстът на тази песен претърпя една смислова промяна. В миналото бе "кой каквото ще да мисли, но аз НЕ пея за пафкане", при което тази негативна сричка отпадна ! Сега е "аз си пея за пафкане".

А за "протокола", отскоро съм техен продуцент, в смисъла на работа по призвание. А ако някой има предрасъдъчни проблеми с билки, може да си ги постави на тясно и неосветено местенце !

avatar

Призвание наместо препитание

Материалният свят с неговите неумолими принуди ! Неизбежната необходимост да работим, неизменната нужда да осигуряваме прехраната, преживяването си...Толкова често това е тегоба, изтерзана и изтормозена, затормозена и покрусена необходимост. Мнозина работят и са заети с дейности, които или откровено ненавиждат, или са неудовлетворени от тях, или...многостранен и многослоен е спектъра от възможни негативизми, но това което ги обединява е ...
avatar

Не позволявайте на страха да управлява живота ви

 Знам, че има моменти, когато си мислите какво ли бихте постигнали, стига да имахте възможност. Знам и че понякога просто може да те е малко страх да преследваш целите си.

Няма да повярвате колко лесно може да победите страха и да поемете контрола над живота си!

Чувствате се натъжени или отчаяни? 

 Имате ли проблеми да се вдъхновите или да се мотивирате да свършите дадена работа? Понякога просто ви трябва малко помощ.

Реализирахте ...

avatar

Роклята и призказните герои

Всяка малка дама обожава своите рокли, носи ги с възхищение и неизмеримо щастие, породено от факта, че  вече изразява своята ярка индивидуалност, намерила въплъщение в ефирни нежни материи и приказна феерия от цветове и вълшебни герои. 


Приказните  образи вълнуват непрестанно чистата и вярваща в чудеса богата детска фантазия. Малките госпожици се отъждествяват със своите магични герои, съпреживяват патилата и триумфите им  и се пренасят в ...

avatar

Хигиена без вода

Лична хигиена без вода

Водата-чудото на планетата Земя.

Не винаги можем да се възползваме от водата за нашата лична хигиена. Как да поддържаме хигиена на самите нас или на наш близък за когото се грижим ако няма вода или при недостиг на вода ?
Автор на снимката Георги Воев

Ръкавици, кърпи и шапки за сухо без вода измиване и без вода изплакване на тяло, глава и коса

Висока степен на хигиена без използване на вода за ...

avatar

Свободата на изказа като политнекоректно изкуство !

Спокойно, бдителни мили мои, този път се въздържам от изрази, които безпокоят чувствителните ви цензорsh!tести душици; но ето тук израза, изказа и волеизявата на група млади и талантливи хора, които достатъчно културно, но и достатъчно политнекоректно изразяват мнение за определени кръгове - нека снизходително ги назовем и тях "хора":
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET