Всички архиви

>
 
>
avatar

Мислят ме за малка, но не знаят какво всъщност съм аз

"На последното ми състезание в чужбина, всички започнаха да ми се смеят заради годините ми, но след като спечелих златния медал всички ме зяпнаха. Мисля ме за малка, но не знаят какво всъщност съм аз! Оставям ги да ме мислят за втора класа човек, но нека си признаем, това не е ли глупаво?"- пише Десислава Иванова. Казва, че не се чувства подценена, а по-скоро е нахъсана да докаже на останалите състезатели, че не е нищо повече от тях.
Деси ...
avatar

И някъде в проза разцъфнал кат роза един семпъл човек споделено изгря

Изгревът във "Изгрев" сити е сумрачен и сив, събудих се от някакви особено странни и силни сънища, твърде рано, писах си с един приятел, който е в Месико и с една приятелка в Кали, обменихме прекрасни приказки, видения, слова и гледки, споделихме мисли и идеи, и поехме по пътищата си - оставих ги да си легнат, а аз продължих да се пробуждам в сивото, влажно, хладно и мокро лятно утро. Повъртях се из обичайните си дузини източници, отпуснах леко ...
avatar

Тъмно ми е

Тъмно ми е. И как няма да ми е тъмно,като никъде вече няма тъмно пиво.
С някакво "Резерве" се мъчат да ме залъжат;-)))
avatar

Честит Петък 13-ти :)


Честит Петък 13-ти :)

avatar

Не съм кардиолог

Привет от Гърция!
avatar

Единствено във вятъра.

Скъпа Приятелко, човешко е да се греши, искам да кажа, че никой не е перфектен, нека забравим недоразуменията. Би ми харесало, а и на нашите съблогери предполагам, да ми покажеш чаровната дама която се крие дълбоко във твоето вътрешно Аз. Би ли било това възможно? Поздравявам те със песента "Единствено във вятъра", която е на мексиканската група Агора, която пък от своя страна има голямо влияние от Dream Theater.
avatar

Дидке!

 Е моето обръщение, е било и винаги ще бъде, към нашата уважаема съблогерка Димитрина Филипова и към никой друг, когато съм се обръщал със Дидке съм имал в предвид нея. Ако има други неяснотии обръшайте се към уважаемия колега Ген, който предполагам, че ще бъде така любезен, както е и чаровен да Ви отговори на необходимото равнище. Да речем, че Ви обичам всички. Приятен ден.
avatar

!!!

Спомняте ли си случая в село Розово. Ето ТУК можете да прочетете, някои по - различни мнения, ксенофобия, расизъм и т.н.
avatar

„Кратки малцинствени теории за интеграцията “

Понеже сме в темата за стереотипното мислене по отношение на малцинствата, реших да хвърля няколко мисли тук, пък каквото сабя покаже. 
avatar

Над 870 пловдивски седмокласници са получили двойки по български език и литература


Над 870 са слабите оценки от националното външно оценяване по български език и литература на седмокласниците от Пловдив. Броят е 16.48% от общия резултат, съобщиха за Topnovini.bg от Регионалния инспекторат по образование в Пловдив.

Пълна шестица по БЕЛ както тази, така миналата година - няма. По математика обаче 6.00 са получили седем ученици, четирима от които са възпитаници на Образцова математическа гимназия „Акад. Кирил Попов”.

„Слаб ...

Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP