Всички архиви

 
avatar

Творчески стил уфолизм.

Уфолизм - този нов стил в изкуството. В този момент, това е единственият руски художник, който работи в тази сфера на изкуството. Създателят на този стил е на художника Diezel.
...
avatar

Химерични писания в много красив стил - музика за душата и ума :)

Познавам Albena Aleksandrova от G+, и често следя публикациите и, които са понякога небрежни вицове, приятни изображения, но често нещата, които пише в свой копирайтинг блог
avatar

Past simple

Седим си с моя приятел Иван в една уютна кръчмичка  под Царевец. Пийваме си  бира и си говорим на мъжки теми.
   По едно време, той обзет от местен патриотизъм ми казва:
avatar

Детство 2.0

Потапям се отново в атмосферата на улици, плажове, мечти, сияния, дихания и ухания, които се носиха тогава, когато светът беше тайнствен, загадъчен, любящ и огромен, а аз бях малък, търсещ, очарован, на моменти уплашен, но повечето време изключително щастлив, странящ от нещата, които ми бяха безинтересни, и потъващо потапящ се, летящо реещ се, унесен и отнесен постоянно в магията на усещания, възприятие, откривателство и озарение. Всеки един ...
avatar

Пловдивски абитуриенти отиват на изпращането си по тениски, подкрепят кауза

Около 200 абитуриенти от Образцовата математическа гимназия „Акад. Кирил Попов“ ще отидат на изпращането си, облечени с тениски. Завършващите са решили да заменят новите и скъпи дрехи с бели фланелки, тъй като подкрепят кампания за събиране на средства за така наречените „пеперудени деца“.
avatar

Невероятно позитивна и прекрасна Българска социална мрежа

Нощес на G+-а попаднах на нечия покана, нещо като, ама не е ( тъй щото да знаете ) affiliate link беше с този, който ме покани, но беше просто кой кого е поканил.
О, да, имат и маркетингова зарибявка, раздават награди, но това е повече от добре, одобрявам го не като водеща мотивация да се регистрирам там, а защото е добре направено - приятно и достатъчно дискретно.

Та, хайде, заповядайте - цъкш ! Това е моя линк с покана за регистрация.

. ...
Powered by PageSpeed