Всички архиви

 
avatar

Pragiana My Love

Така Я наричам, и въпреки че е "просто" град, всъщност не е, не само, не е просто струпване на сгради и скупчване на хора на определено времепространство, а напротив - живо същество, при това жена...Жена, с всичките си капризи, често променливи настроения, и отношения вариращи от ултимативно разтапяща нежност и топла, уютна любов до свирепа суровост, ненавист и демонична безмилостна безжалостност. Още отдавна разбрах, че и е повече от писнало и ...
avatar

Мериан Файтфул

Доста се поколебах преди започна да чаткам по клавишите, поради простата причина, че следващите драсканици нямат абсолютно никакъв смисъл и значение. Ама при положение, тоест жалката ситуация в която е изпаднал БгЛога, което е моето виждане, ми казва, че с два, три реда едва ли ще наруша спокойствието царящо тук. С други думи, това място е започнало да прилича на гробищен парк. Има си специалисти, те ще анализират ситуацията, какво имах в ...
avatar

Пътят на Стела (автор: Янко Драгнев)

Посвещавам тази книга на всички, които търсят и обичат Истината.
avatar

Кавалерът на печалните дами

Чувстваше се толкова самотен. Дори и сред тълпата старата и омръзнала му приятелка не го напускаше.....
avatar

Да си вземем Bglog back, и още как

Току-що видях това послание, и наистина е явно как бглог-а е окупиран от доста странни тематики и писания с фокус на училищна и предучилищна проблематика.
Не малко пъти съм имал идея и вдъхновение за нови писания и публикации, и всеки един от тези ситуации съм бил отблъскван от това, че излъчването на блога е залиняло, загубено и профанизирано едностранчиво от точно тези тематики.
През годините bglog беше място, където много интересни хора ...
avatar

О, ужас! Пак МОН!

Не бях идвал тук от четири години. bglog.net  да не би да се е реформирал на учителски форум. Ако е така, Оооо, ужас! 

   Даскали, в този сайт има общност "Образование"! Възползвайте се! Там си задавайте въпросите: ".... защо децата не си пишат домашните!". В Други сайтове си търсете материали за рисуване по думи или изречения. "Заедно в час" - ужасТ!
Powered by PageSpeed