Всички архиви

 
avatar

Вицове!!!!

Иванчо е първи клас. За първи път отива на училище. Още в първия час заявява на учителкката:
- Госпожо! Мисля че съм прекалено умен за първи клас и трябва да ме прехвърлите направо в трети клас.
- Така ли. Добре. После ще отидем при директора да проверим въпроса.
След часа отишли при директора. Така и така, учителката обяснила на директора за какво става въпрос. Директорът помислил малко и казал:
- Добре, ама трябва все пак да направим ...

avatar

Нова

Представяте ли си да сте нов ученик и да не можете да се впишете.Е аз съм една от тях. Но това е беше миналата седмица сега ми е много по-лесно.Училището е превъсходно.Класът въсхитително мил и добър към мен.Няма нищо общо с предишното ми училище. За сега съм научкала имената на повечето ми съученици :). Е за сега толкова!

П.С: При 5 коментара ще пусна една история много интересна!!!
avatar

Танцът на душите

Във вечният ритъм на Вселените и лудия транс на творението всички ние сме - макар и привидно незначителни, видимо микроскопично малки - значителна част и активни участници в общия, свръххармоничен, наглед хаотичен ход на битието. Замрежени и приспани от илюзията, в плен на честата си борба за физическо просъществувание и биологическо оцеляване забравяме по-висшата си роля и призвание, духовната си същност, пулса на Вечността в привидно ...
avatar

ЧУДЕСНА РАБОТА В ЧУЖБИНА

Работата в чужбина изглежда много изкушаваща опция. Имате шанс за по-високи доходи и по-добри възможности за развитие. Дори когато работите на длъжност, неизискваща специални квалификации, работата в чужбина е по-добре платена. Ако имате специално образование и знаете езика в дадената страна, шансовете за по-добра и по-високо платена работа нарастват. Понякога такива страни като Великобритания, Ирландия, Германия, Холандия, Норвегия или САЩ, ...

avatar

ОБРАЗОВАНИЕТО - ДИАЛОГ ЗА БЪДЕЩЕТО

ПРОМЯНА НА МЯСТОТО НА ФОРУМА !!!
ПОКАНА
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в
ПРЕДИЗБОРЕН ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ
„ОБРАЗОВАНИЕТО – ДИАЛОГ ЗА БЪДЕЩЕТО”
Той ще се проведе на 20 септември 2014 г. от 09,00 часа в зала „Арена“ на хотел „Арена ди Сердика“, ул. „Будапеща“ № 2-4, гр. София.
Организатор на форума е „Диалог за бъдещето“/Институт за прогресивно образование.

avatar

„ОБРАЗОВАНИЕТО – ДИАЛОГ ЗА БЪДЕЩЕТО”

 

ПОКАНА

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в

ПРЕДИЗБОРЕН ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ

„ОБРАЗОВАНИЕТО – ДИАЛОГ ЗА БЪДЕЩЕТО”

Той ще се проведе на 20 септември 2014 г. от 09,00 часа в актовата зала на 35 СОУ „Добри Войников“, ул. „Добри Войников“ № 16, гр. София.

Организатор на форума е „Диалог за бъдещето“/Институт за прогресивно образование.

Основни цели на форума са:

ü Да се осигури възможност за представяне ...

avatar

нуждая се от помощ и съвет :)

Един много важен човек за мен, който освен мой треньор е и мой приятел , и учител в живота, има рожден ден. С момичетата от балета се чудим как да я изненадаме нашата треньорка. Проблемът е, че има 40 - годишен юбилей. По едно суверие не се празнувал и нищо не се подарявало. Та въпросът ми е как да я изненадаме, да я уважим, без да нарушим суеверието на 40-те? И въобще вярвате ли в него? Благодаря предварително!
avatar

Какво е това да си русофил?

Препечатвам статията на Евгений Дайнов от Оффнюз, за да отговоря донякъде на грубата и според мен човеконенавистна пропаганда, водена от потребителят Светев. Не, не ме инетересува какъв е Дайнов. Не ми пука, че е дългокос, брадат, дърт, пушач, сен на еди кой си... Инетересува ме единствено какво е написал и понеже ми харесва, го предоставям и на вас.


Всички се разделиха на русофили и русофоби, ама всъщност знае ли някой за какво иде реч?

...
Powered by PageSpeed