Всички архиви

>
 
>
avatar

ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ

Колеги,

 Предлагам един възможен вариант на обществен съвет за образование и възпитание и моето обяснение за него. Важното за тизи съвет е не броя регистрирани членове, а начинът на работа.

 Райчо Радев

 

 НАЦИОНАЛЕН ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ

 

 Специфика

 НАЦИОНАЛНИЯТ ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ /НОСОВ/ е свободна, отворена гражданска структура, съставена от НПО и лица, които работят или са ...

avatar

Молба

Моля за съвет и помощ. Как да кача в сайта на училището файл с формат . ехе?
Благодаря предварително за отделеното време.
avatar

Да проверим какво знаем и можем.Българско възраждане 18-19в.

http://dox.bg/files/dw?a=5fedee3011

http://dox.bg/files/dw?a=5fedee3011 ...
avatar

Септември да бъде, май!?

Напоследък ни подлудиха с тая цифровизация...

Не бе, не с оная "цифровизация"-тя си тече вече 23 години тихо и спокойно, за да не събуди прокуратурата и несменяемите до Края на света съдии и никога не е спирала, а с другата - на телевизорите.

Та, какво мислите ще се случи на 01.09.2013г. в любимото ни Отечество?

Това е само един възможен сценарий, за който се предполага, че към момента съм предсказал само аз. Спокойно, ако някой до тогава .. ...

avatar

Една българка

Здравейте сега ще ви дам преразказана "Една българка" от името на баба Илийца. Това бяха на 1ва и 2ра част.След малко на 3та и 4та. От Kami.
 

Трансформиращ преразказ на Една българка от името на Баба-Илийца

1 глава

 

Стенанията на болното ми внуче се смесваха с шума и тътена от просвистяващи куршуми.Ботев падна,беше казал някой и всички се изпокриха из домовете си.Но жените,нехаейки или незнаейки бяха тръгна към нивите.Внучето ми горкото ...

avatar

Времеви линии

Всъщност това е много "откачен" и дори отвлечен концепт. Всеки е свободен да си мисли и съотнася това към каквато и да е категория и квалификация има за невероятности, да го отхърля с махване на ръка и тръсване на глава. Така или иначе това е свързано със самата идея, а нещата които отхвърляме не престават да съществуват.
Става дума за това, че във всяка една динамична система ( а нединамични или дори затворени системи съществуват само в ...
avatar

Тест по английски език за 3 клас

testen.doc ...
avatar

Кафе с изминат срок на годност

                      Ставам, мия си зъбите, закусвам, обувам си обувките. Излизам, навън е все същото красиво, ако не се счита грозното. В офиса си правя кафе, изпивам го с безразличие. Около обяд тегля ключа, никой не е влязъл при мен. Аз пък влизам в книжарницата, която е на двеста метра над парка, който се ветрее в есенните си багрила.
                       
И тогава я виждам. Дълга коса, чисто лице, топли очи. Крехко тяло, ръце с бледи ...

avatar

Работа в мултикултурна среда

Ще провеждам обучение с учители за работа в мултикултурна среда.Моля,ако някой има материали по тази тема да ми съдейства !
avatar

Ролята на цветовете при съвременните детски дрехи

Съвременните учени признават, че цветовете играят важна роля на нервната система на човека – на неговото настроение и даже на постъпките. Но замисляте ли сте се затова, когато пазарувате детски дрехи за вашите деца? Също така, правилния избор на цветовата гама ще успокои най-палавия малчуган, което е много добре за нас.

Хората и децата винаги са живеели в обкръжението на цветовете. За древните хора синия цвят е сигнализирал за ...

Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP