Всички архиви

>
 
>
avatar

Да добавим живот +1

Какво значи да живееш с Муковисцидоза.
Какво е да се бориш всекидневно не само за едно вдишване повече, но и за равен шанс да получаваш адекватно лечение.
И защо не трябва да се превръща в очакване на ГОДО приемането на Европейския стандарт за грижа към хората, които страдат от рядката болест.
Това са основните въпроси, на които филмът „Да добавим живот, +1" търси отговори.
Намира ги в споделените разкази на младежи ...
avatar

“1001 нощ” от добрия вълк и един дебел клоун

Това е истината в ЦСКА! И , фактът, че част от най-запалените фенове на гранда я отричат, не помага на никого, още по-малко на любимия им клуб.
avatar

Тематични планове 1 клас

Времето на изготвяне на тематичните планове отмина, но публикувам своите за тази година.Може пък да се окажат полезни на някого.Плановете са по учебниците на издателство "Просвета" с изключение на този по ДБТ, който е по учебника на "Анубис".
avatar

Сирийските ”бежанци" са опасни и вредни, идват по нарочна програма

Ако има нещо добро, направено от Костов, по време на бомбандировките над Сърбия той не допусна у нас да има бежанци
 
Допускам, чудя се , да приемам ли , че   има сделка- САЩ да подкрепят това правителство, ако  приема бежанци. Защо  ни внушават, че те ще живеят дълго тук:  да им отваряме училища, да търсим приемни семейства за децата.
 
ПРИЕМАМ: да  ги настаняваме с  презумцията да си търсят места в арабския свят сега и веднага
 
...
avatar

И ОБРАЗОВАНИЕТО НИ Е КАТО ДЪРЖАВАТА – ПОБЪРКАНО

Честит първи учебен ден! Нека годината бъде успешена и съзидателена! 
Моля ви, скъпи учители, ограничете масовото производство на идиоти тази година!!!!


П. П. Преди да цъкнете минус не забравяйте, че той е за ваша сметка, защото ще реша, че ви мързи да мислите!!!

avatar

Да е честита!

Честита нова учебна година! Нека да е спорна и благословена!Бъдете здрави и горди със своите ученици! Гордейте се със званирто УЧИТЕЛ, защото всички видни личности са били нечии ученици.
На добър час!
avatar

Зададени въпроси към Министерство на труда и социалната политика за целева помощ. Отговори на министерството. Допълнителен коментар и съвети.

Рубриката е за всички които имат близки и познати, колеги, приятели или  възрастни родители, нуждаещи се от помощ за безплатно получаване на медицински изделия и помощни средства, необходими за обслужването им.

Последни зададени въпроси:

*27.08.2013г. Иванова

Здравейте, Баща ми е на 75 г. с няколко инсулта, . Движи се много трудно, засегнати са му дясна ръка и крак. Има ли право на помощ за акумулаторна количка, за да може да ходи ...

avatar

Напред върви прозата .

Десислава Иванова ! Момиче , на което трябва да се възхищаваме ! Отново в десетката . Освен , че спечели първо място за европейски екологичен разказ на годината и второ място за световен екологичен разказ на годината , тя ни доказа за пореден път , че е една от най - добрите . В десетката за най - добрите млади писатели тя зае 3 място като пред нея стояха чехкиня и австралийка . За всичко случило се досега тя споделя с близка до нея  : " ...

avatar

Първи ден

Здравейте на всички.Утре ми е първи ден на работа в детска градина, но не знам каква е програмата.,затова искам да си подготвя нещо от сорта на "Запознавам се с нови деца",Ако някой има някаква идея го моля за помощ.  Ще бъда безкрайно благодарна.Пропуснах да кажа,че са 1 група.
avatar

7 трика, които ще ви помогнат да бъдете по-фотогенични


Да си направите качествена снимка може да изглежда като трудно начинание, особено когато знаете, че няма да изглеждате толкова добре, както в реалността. Това е проблем, пред който са изправени много хора, но е доста лесно разрешим. Фотогеничността не е вроден талант, а придобито умение, което може да се научи с малко практика. Опитайте се да усвоите тези 7 трика, за да станете фотогенични и да изглеждате перфектно на всяка снимка. Следвайте ...
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP