Всички архиви

>
 
>
avatar

Billa днес. И вчера. И пак днес.

Нямам си друга по-сериозна работа, докато майсторът работи и разглеждам рекламни брошури на веригите магазини. 
avatar

Защо оставихме „мома англичанка“ да каже истината за българския футбол?

Марго Дън казва неподправената истина в своя репортаж за радио BBC със зловещото заглавие „Смъртоносната игра на България“. 
Но щом истината е толкова прозрачна и не е от вчера, защо не се намери поне един български журналист да я огласи?  

avatar

Програми ЗИП Биология и здравно образование 7 и 8 клас и Човекът и природата 5 клас

Здравейте, колеги. След 2 години майчинство и не влизане тук сега пак на линия. Моля за помощ и съдействие. Имам програми от предните години , но ми се иска да си сверя часовника.
Ако някой иска да помогне на мейл  katial@abv.bg
avatar

Shark Net – мрежа за проследяване на акули в реално време

Екип от морски биолози създаде приложение, което използва сигналите от автономните морски роботи от мрежата Wave Glider, за да предупреждава потребителите на смартфони и таблети за местоположението на най-близко преминаващите до тях акули.

Учените са от Университета Станфорд и се ръководят от професор Барбара Блок. Те са създали безжична мрежа по продължението на бреговете в близост до Сан Франсиско за ранно предупреждение от големи бели ...

avatar

Новата Синя и Зелена зона

Здравейте, приятели! От септември влиза в сила новата наредба за паркиране в Синя и Зелена зона в София, която освен че повишава цената на паркирането и удължава работното време на паяците и скобите, ИСКА ОТ ГРАЖДАНИТЕ ДА ЗАПЛАЩАТ ПО 150 ЛВ., ЗА ДА ПАРКИРАТ ПРЕД ДОМА СИ, БЕЗ ДА ИМ ГАРАНТИРА ПАРКОМЯСТО!!! Като реакция на горното всеки ден се провеждат протести в София, за да покажем несъгласието си с този рекет. Знам, че много хора ще си ...
avatar

Човечеството като интегрална система.

Може дълго да се говори за връзката между нас, която в последно време ни задължава да контактуваме един с друг душевно, на ниво чувства. Ние трябва да започнем да се свързваме помежду си не само съгласно екологичните закони, в процесите на производство, функционирането на банковата система, съвместното възпитание и здравеопазване, а и всеки човек лично и съответно на това цялата държава трябва да се включи в добрите отношения един към ...

avatar

привет!

Здравейте!Радвам се ,че съм част от BG Log.net!
avatar

Teeneews.eu и Fantasy LARP Center организират конкурс за фантастична рисунка

Екипът на Teenews.eu, заедно с нашите приятели от Fantasy LARP Center, искаме да разберем „Как си представяте града на бъдещето?“.

Всички творби ще бъдат публикувани на сайта Teenews.eu. А най-добрите ще бъдат определени чрез гласуване от всички вас.

Започваме от днес – нарисувайте града на бъдещето и мобилизирайте приятелите си да гласуват за вашата рисунка! Авторите на най-харесваните рисунки ще спечелят страхотни награди:

1 място – ...

avatar

В Япония правят 3D копия на зародишите на бъдещите си В Япония правят 3D копия на зародишите на бъдещите си деца

Японците са известни със склонността си към всякакви ненормални идеи, особено с научен и технологичен привкус. Но най-новата лудост в Страната на изгряващото слънце наистина разбива всички рекорди.

Клиниката Hiro-o Ladies в Токио вече предлага на бременните жени, да им направи миниатюрен 3D модел на зародиша на тяхното бебе. Моделът се създава на 3D принтер – една сравнително нова сфера в принтирането, която позволява създаване на ...

avatar

писмо номер 2 до г-н Костадин Костов от "RADAR EXPRESS".

От: Sitypoint Center sitypoint_center@abv.bg
Относно: Re:Re
До: Radar Express
Изпратено на: Събота, 2012, Август 11 23:34:23 EEST

Уважаеми Г-н Костов

Моля да ми обясните въпросите свързани с материята на управлението на търговският център. И защо всичко тъне в мрак, а тоалетните са заключени за посетители? Къде отиват парите събирани за поддръжка и охрана ?

Моята анонимност обясних на какво се дължи. Страхувам се ...
Web accelerated via IISpeed by We-AMP