avatar

Наново уроци по шофиране :)

Тези, които ме познават повечко, знаят колко много ми се иска най-сетне да карам нещо свое, ама да мога да си го карам и да спра да бъда багаж в нечия кола. Работи се по въпроса, де, но живи доказателства ще видим кога ще има... Meanwhile, намерих доброволец да ме учи. Викам си, чакай докато не се е отказал да ме учи, да паля мотора и да почвам :)
За непросветените, книжка имам от 7 години, ама така и не се намери нищо лично за каране, та опита ми на шофьор клони към нулата... Та вчера ми беше първия ден за каране. Моят "учител" се отчая от мен :) Даже не повярва че имам книжка, накара ме да я покажа :) Накрая, след дълго чудене, реши че са ми я дали, защото съм хубава???
Как да обясниш на опитен шофьор, че като си карал на шофьорски курсове и по някаква случайност си взел книжка, след дълго НЕкаране, и малкото което си знаел, си забравил?
Днес обаче, като втори ден шофиране, имам по-голям напредък. Всъщност основният проблем е, че не тръгвам както си трябва. Даже "учителят ми" предположи, че сме сипали австралийски бензин, щото колата подскачала като кенгуру....
Как да е. Заека е търпелив и твърдо решен - с постоянство ще стане. А и учителят повече от това не може да се отчая, пък и гледам е търпелив човека, все ще ме издържи :) Май си прави някакви тънки сметки, че търпението му ще бъде възнаградено и ще може да пийва спокойно, а после аз да карам :)