Последен шанс за гласуване на #eddies13 - Подкрепете българското участие!

Благодаря на всички български учители и ученици, които вече са гласували за български образователен ресурс на тазгодишните Едублог награди! Ако искате, а все още се чудите как, надявам се този пост да е от помощ.
Можете да ни подкрепите - ето как:
Отваряте линка, на него са номинираните 13 български образователни ресурси в 11 категории. Цъкате на "палеца" на всеки един ресурс. На първия ще изскочи апликейшън на Listli - потвърдете с фейсбук, (може с google+, twitter или Linkit) върнете се и пак и цъкнете на 'палеца', за да стане розов. Продължете по списъка така, че "палчетата" на всички номинирани участници да станат розови. Можете да проверите дали успешно сте гласували като цъкнете на всеки вот върху числото, което показва вота ( за първия ресурс уикито englishclassroombg в момента е 170) - появява се списък с всички гласували, ако сте там на първа позиция означава, че вотът ви е бил успешен. Имайте предвид, че всяко повторно цъкане на едно и също палче отнема вота, затова че веднъж е достатъчно.
Днес 18.12.2013г. е последен ден за гласуване. Успех за всички български участници! Всички заслужават достойно място в тази престижна световна класация! Успех България!

Можете да гласувате за български образователен ресурс директно от тази страница!