avatar

Каква ще бъде 2015-та година?

Независимо от това каква ще е 2015-та според китайския, японския, прабългарския или друг зодиак, тя ще придобие индивидуален оттенък във всяка биография, защото ще се впише сред ритмите, характерни за живота на всеки от нас.

Дълбоко заложената в числата мъдрост е валидна както са световните процеси и тенденции, така и за индвидуалните. Нека астролози, кабалисти и други служещи си с методи за разчитане на света и хората, обясняват какъв ще е света през 2015-та г. Вие се вгледайте във вас и вашите индивидуални жизнени цикли. Вижте кои други ритми освен общовалидният от 7 г. е важен и носи информация за хода на живота и развитието ви.

Опознавайки и променяйки себе си, опознаваме и променяме света. Защо продължава да е комплимент следното: "О, никак не си се променил/а! Все същия/същата си откакто се помня!" ?

Ние ви пожелаваме противоположното - много вътрешна динамика през 2015-та година, която винаги става и външно видима. Така че когато вашите бивши съученици ви срещнат на улицата, да се изненадат и да възкликнат: "О,колко си се променил/а!"

Защото смисълът е да продължаваме, да не спираме.

Екипът на oporabg.com